Sophie & Tim & fluffy Kyra

Bij Sophie en Tim was niks standaard of saai. De gehele dag door was er wel iets te beleven of werd er iets georganiseerd door vrienden, of maakte Kyra onverwacht haar opwachting.

Lees meer

Elien & Kevin: Karnavalesk huwelijk

Iedereen kent de uitdrukking "je bent jong en je wilt wat" maar hier kwam er nog bij "en je zit in een karnavalgroep".
Ik moet er geen tekeningetje bij maken zeker voor hoe de dag verliep?

Lees meer

Huwelijksfotografie voor Steffi en Joeri

Als er ergens één huwelijk was dat er ontspannen aan toeging dan zal het hier wel geweest zijn. Of dan toch op zijn minst de mannelijke kant. ??
Terwijl bruid en moeder zich min of meer gespannen klaar maakten begon de vader van de bruid nog rustig wat ramen te lappen en in de hof te werken. De bruidegom was ook niet snel zenuwachtig te krijgen.

Lees meer

Ellen & Simon & ook een beetje Wout

Ingrediënten voor deze huwelijksfotografie? Men neme 1 droge humorist van een bruidegom en 1 goedlachse bruid en giet daar nog wat superemotionele traantjes van de bruid en haar moeder bovenop en je hebt een huwelijkscocktail die constant op ontploffen staat van emoties, liefde en plezier.

Lees meer

Sofie en Lieven's huwelijksshoot

Sofie en Lieven, bedankt dat ik jullie heuglijke dag mocht meemaken en jullie huwelijksfotograaf mocht zijn. Ik wens jullie het allerbeste in jullie huwelijk, maar dat zal ongetwijfeld geen probleem zijn.

Lees meer

Huwelijk van Sanne & Mitch

Een jong koppel, innig verliefd en klaar om de grote stap te zetten. Het begon met de wettelijke ceremonie in het mooie stadhuis van Turnhout om daarna voor een cocktail af te zakken naar het ouderlijke huis van Sanne.

 

Lees meer

Huwelijksfotografie van Kim & Miguel

In het huwelijksbootje stappen kreeg bij Kim & Miguel een wel heel letterlijke betekenis. Wat moet je meer hebben als huwelijksfotograaf om er samen met bruid en bruidegom een prachtige dag van te maken met unieke foto's ...

Lees meer

Huwelijksfoto's met Ilke & Steven

Altijd schitterend als mensen op hun huwelijksdag volledig transformeren. Knappe kledij, stralende gezichten, mooie locaties en vooral het zoontje Jefke wist iedereen te charmeren.

Lees meer

Romantiek in de regen

Hele dag regen, maar op het moment van de shoot kwam de zon zelfs even piepen. Zelfs hierboven smolten ze van zoveel romantiek tussen Kim & Miguel. // www.pixelduo.be // open, creatief, modern en natuurlijk.

Lees meer

Ford Mustang en trouwen!

Megacoole, stoere, badass, rockish huwelijksshoot met wild steigerende trouwwagen als perfecte figurant voor onze hoofdrolspelers Sara & Joris. Fantastische dag gehad. Binnenkort meer als de paardjes, euh ... foto's, getemd zijn.

Lees meer

Extra huwelijksshoot Tamara en Steven

Raadseltje! Je vrouw is fervent Club Brugge fan. Je man is fervent Club Brugge fan. Je dochter is zo mogelijk nog grotere Club Brugge fan en mama en papa gaan trouwen. Waar zou jij dan graag een fotoshoot willen?

Lees meer

Huwelijkfotografie Tamara en Steven

Tamara & Steven … hmmm … waar begin ik? Een vriet wijs Gentsch koppel! Bruid werkt in de Vooruit, dus het ging die dag ook vooruit. Een knotsgekke bruidegom met een plezant hoekske af. Mega coole dochter die zo mogelijk nog enthousiaster was dan mama. En supersympathieke ouders, familie en vrienden die van de gehele dag een dag om nooit te vergeten gemaakt hebben voor Tamara & Steven.

Lees meer

Huwelijk Suki en Hong

Mijn eerste Chinese huwelijk dat ik mocht fotograferen. Suki & Hong wilden zoveel mogelijk hun mooie tradities in ere houden waardoor het voor mij heel verfrissend was om eens andere gewoontes voor de lens te krijgen. Eén van die tradities is het gebruik van heel veel rood.

Lees meer

Teaser huwelijksfotografie Heidi en Peter

Neem 2 Hammenaarse (is dit wel de juiste aanspreking?) café uitbaters die in het huwelijk treden + een heleboel familie en vrienden en we krijgen een explosieve cocktail van emoties en plezier. Hierbij alvast een voorproefje voor de komende blog. Hartelijk dank Heidi & Peter voor de fantastische dag.
 

Lees meer

Huwelijksuitnodiging Tamara en Steven

Net een mooie huwelijksuitnodiging ontvangen van een superleuk Gents koppel voor wie ik op zaterdag 23 april de huwelijksreportage mag verzorgen. Er zullen een aantal leuke locaties bij zijn. Maar nog even geduld dus daarvoor. Alvast gefeliciteerd Tamara & Steven.

Lees meer

Huwelijk van Christel en Ronny

Eind augustus fotografeerde ik de prachtige bruiloft van Christel & Ronny. Niet alleen had Christel tal van verrassingen voor haar kersverse echtgenoot in petto maar voor de shoot doken we onder in het unieke kader van het Domein Vondelhof in Haaltert.

Lees meer

Huwelijk Sylvia en Koen

De ene dag beide nog chauffeurs in de harde truckerswereld ... de volgende dag een romantische huwelijksshoot. De tegenstelling kon niet groter zijn. En dat het vonken gaf ...

Lees meer

Huwelijk van Kelly en Niels

Originele fotoshoot in Oilsjt met twee rasechten Ajoinen.
Onnodig te zeggen dat het een ontspannen en leuke fotoshoot werd dankzij de goedlachse familie en vrienden. Hoe kan het ook anders in Oilsjt?

Lees meer